torsdag 7 januari 2010

Phu!

Äntligen är vår VISA RUN resa avklarad.
Det som var mest spännande var om vi skulle få 90 dagar eller mindre.
Vi fick 90 dar.

Men vilken resa. Vi började hos oss 0600 och kom hem 1800, 12 timmar tog det.
Vilken skillnad på länderna, vi fick åka nån typ av långtailbåt från Thailand till Burma. Den resan tog ungefär en halvtimme enkel. Allting var grå gammal betong och rostigt.Att någon båt flöt var ett under.Det syns att det är ett av världens fattigaste länder, men fullt av glimrande BUDDHASTATYER.
Här hemma har det varit oväder hela dagen, regn och blåst, så mycket att en stor gren av ett gammalt träd ramlade över taket här och det blev tydligen en sån duns på taket att badrumslampan ramlade i golvet, men då var inte vi hemma i övrigt hade vi ganska bra väder hela tiden.
Men nu är det gjort och vi har ätit en god middag, sedan tar vi ett glas GIN AND TONIC

4 kommentarer:

  1. Hej ! Vad bra att det löste sig med ert visa och att resan gick bra. Det var säkert gott med en liten drink när ni kom hem.Här är vi inne i dom vanliga rutinerna,Kamala känns avlägset.Ska ta en sväng till GBG på lördag vi ska höra med Liza & Anna om vi ska träffas.Ha det bra..
    Else & Kurt

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det gick bra, här är det -25 grader

    SvaraRadera
  3. skööönt att det gick bra smakar säkert extra gott med drink nu skål kram bosse

    SvaraRadera
  4. Lite äventyr mitt i vardagen! Nu kan ni koppla av igen!
    Men om ni kan lämna solstolen en stund...kan ni inte åka till Surin och Lemon Grass House? Jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker om produkterna dom har? Snälla! Sen finns det ju en jättefin strand där också`.
    Kramar från oss i kylan

    SvaraRadera