tisdag 9 augusti 2011

I AM BACK!
Efter en lång härlig sommar när man inte ids skriva i bloggen eller läsa andras bloggar så är det på tiden att börja skriva igen.

Vi har varit lediga hela sommaren men ändå så tycks inte tiden räcka till, man vill ju så mycket.
Vi började med en resa till Arjeplog (Joakim studenten) sedan till Askersund (Tradjazzfestival). Strax efteråt så var vi till Östersund (Jamtli och Persåsen). Dessutom en massa småresor till grannstäderna.

Sedan är det ju alla evenemang som man vill besöka t.ex.Skulefestivalen, tradjazzfestivalen i Nordingrå och våra egna spelningar, Kyrkan och Fällsviks Kapell.

Barn och barnbarn har också besökt oss ganska flitigt i sommar och då blir det ju inte bara en dag utan flera så vi får rå om dom riktigt mycket det är riktiga höjdpunkter.
På torsdag så blir det Nolia mässan tillsammans med Sigrid och Rolf och efter den 15 aug så kommer dom hit och installerar bergvärme, då är det slut på vedeldning och grannarna slipper min rök.

1 kommentar:

  1. Härlig sommar med andra ord. Bergvärme satte vi in i nov -10. Det blev en skön vinter utan agan för att måste elda för att få upp värmen direkt man kom hem efter jobbet. Klokt beslut. Blir det någon tur till Thailand i vinter? Ha dé.
    Per på Ön

    SvaraRadera