torsdag 5 november 2009

Onsdag-torsdag

Onsdagskvall
En lugn dag som vanligt,(vi ar ju inte har for att stressa).
Inte badat ens, det blaste faktiskt stora vagor for att vi skulle bada, det var inte sa mycket sol heller, sa vi lag bara pa stranden i solstolar och laste, otroligt avstressande ni skulle bara prova.

Vi har nu varit har i tre veckor och det ar faktist en lang semester bara det.Vi har ju anda drygt fyra manader kvar.
Vi tanker mycket pa er darhemma och hoppas att allt ar bra med er, och nar vi kommer hem sa kanske vi har tva familjemedlemmar till, vi vaxer och blir bara fler och fler.

Alla ni som laser bloggen kommentera garna mer, det ar sa kul att se att ni ocksa ar med oss har.

Torsdag
Idag daremot sa blev det bad hela dagen, konstigt sa kandes vattnet inte lika varmt som vanligt men det ar uppat 28 grader i allafall.

Nar jag tittar ut nu sa har det mulnat pa det blir nog regn och aska ikvall ocksa.

Halsningar och kramar
Fr. Birgitta o Ingemar

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag är första av alla att säga att första snön har nu kommit! fast det är mer som hagel/regn/snö.Det har inte ens blivit vitt på marken men det blir väl det snart, tyvärr!
    Idag har jag inhandlat vita handukar, både stora och små samt beställt badrockar och tofflor till spat som jag hoppas få redan imorgon, håll tummarna, jag har beställt express! På lördag kommer en testgrupp hit, bla. Annika från Stockholm, kul ska det bli!
    Alexander är hemma från dagis idag, han har lite feber och är förkyld, typiskt, för idag skulle han få vaccinera sig. Marielle får ta sprutan men inte Alex. Han får vänta!
    Det är så roligt att "känna igen sig" i det ni gör. Vi skickade också ut bananbåtar (det var festligt på stranden och mycket folk) och vi var också i Kao Lak. Vi tyckte att det då var lite kuslig stämning där med allt som påminde om tsunamin. Vi åkte dit med Add, har ni träffat henne?
    Må så gott!
    Kram från Carina

    SvaraRadera
  2. hejsan morfar och mormor! ja det är ju faktiskt erat första barnbarn som väntar erat första barnbarnsbarn. haha :D här på cypern har vi haft riktigt tråkväder senaste veckorna. åska, regn och blåst. nästan värre än när vi var i thailand under monsunperionden! blixtarna har varit jättenära oss. det har varit spännande men efter ett tag blir det jobbigt.. speciellt eftersom att vi promenerar till och från jobbet många gånger per dag. idag är första dagen vi har sol på jättelänge så nu ska vi gå hem och ha siesta och njuta av solen lite :). ska lägga upp en magbild alldeles strax.

    vad lyxigt ni har det med 28 grader i vattnet! vattnet här är säkert under 20 grader. brrrr.
    saknar er! hälsa thailand från mig :) kram

    SvaraRadera
  3. Nu är det "vintrat" och klart i Omne. Lennart tar över sysslan som hustomte. Bra.
    Vi var hos Martin och Britta, parkerade på er uppfart, huset står kvar, allt verkade o.k.
    Nu känner jag dofterna från rotmoskoket,som det blir till middag idag. Marie med familj kommer hit och äter med oss. Trevligt.
    Ha de´ Sigrid

    SvaraRadera
  4. Riktigt besvärligt att köra hem ikväll pga yrsnö, mörker och sommardäck på gulbilen... Men nu ska jag på körövning med Norakören. Vi övar för fullt inför advent och julkonsert.
    I nyhuset har vi beställt kakel och klinker idag.
    Bada o må gott!
    Per

    SvaraRadera
  5. Verkligen trist väder här hemma snön har kommit.
    har varit hos svärnor idag som har fyllt år.och här rullar det på jobbar jämnt känns det som. mkt att göra på jobbet många beslut att ta, men det är väl det som hör till att vara chef ,
    alla hälsar kram

    SvaraRadera