onsdag 2 december 2009

Konsten att betala hyra

Betala hyran på bank är inte det lättaste om man jämför med Sverige.

En ung vacker kille som enbart ägnar sig åt att öppna och stänga dörrar, sen skulle man leta rätt betalblankett på thai det är heller inte det lättaste.
När man sen vill betala så är det inte bara att visa kortet , nä då måste man ut till automaten och ta ut pengar och det är heller inte det lättaste, sen in igen det fanns säkert en 5-6 kassor, och när jag skulle få kvitto så måste dom gå till ett annat rum för att göra en kopia.

Det är klart att med lite bättre engelska kunskaper så kanske allt hade varit lite enklare men nu då engelska kunskaperna är så dåliga så måste man ordna det iallafall.(Vi klarar oss väldigt bra egentligen).
Nu har vi bara 2 månadshyror kvar och det känns ju skönt.

Sen får vi hälsa Else och Kurt välkommen till Kamala den här veckan och sen i Jan får vi hälsa våra vänner från Omne välkommen till Kamala.

Idag har varit en väldigt skön dag helmulet nästan hela dagen ,men ändå så är det så skönt att bara ligga på stranden och slöa.
Just nu så kom alla vattenskotrar från stranden en bil som drar 6 st. släpvagnar efter sej med skotrar , det skulle vara hemma det!
Nu är det duschning,sedan kaffe och en stunds vila och avkoppling innan middagen ungefär klockan 1900-2000

Nyss hemkommen från en god middag på Popeye med friterade kycklinglår och väldigt goda frittar och en chang förstås. En god gin and tonic väntar nu på altan.
Birgitta:-Hur mycket gin ska jag ta ?
Ingemar:-Inte så mycket
Birgitta:-ha-ha-ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar