onsdag 16 december 2009

Onsdag

Har egentligen ingenting att berätta.
Den som orkar läsa den gör det.

Men vi har varit på Deng´s BBQ-afton som dom har varje onsdag,tillsammans med Else och Kurt och några andra vänner. Helt underbart med sådan mat och sådana trevliga människor.
Det finns en bar i närheten som heter SMILEYS jag tror att dom som varit här tidigare vet var det är, ja det blev väl några drinkar och kvällen slutade runt halv ett.
Det känns nu att vi bor här, vi tar dagarna som dom kommer inte att vi måste göra en massa saker. Vi tar det ganska lungt fram till klockan 1200 på dan, vi ska ju städa ibland och äta frukost och bara vara, sedan badar vi.
Vilken känsla det är att sitta ute, nere vid havet och höra vågskvalpet och det är 30grader varmt i bara shorts och t-shirt och tänka att det är bara några dagar till jul och hemma är det kallt och snö.
Allt det där känns avlägset.

2 kommentarer:

  1. Kylan har slagit sina klor i oss.Nu på tosdagskvällen så har vi -15 här på Ön.Inlandet har uppåt -25.Sitta på stranden och lyssna på vågskvalpet låter skönt.Solen var uppe en liten stund idag,men värmer fruktansvärt nåkt.Fortsätt och njut.Ha dé gott.Per

    SvaraRadera
  2. minus 16 när jag skriver nu.brrrrr jobbar mina sista dagar måndag tisdag nästa vecka sen jullov ska bli skönt ska till s-holm i mellan dagarna hälsa på hoppas det inte är så jääää..... kallt då kram bosse

    SvaraRadera